• Bijgeluiden

Agenda

Maandag 4 november
Weekopening in de groepen
3BB naar Rembrandthuis
Woensdag 6 november
Landelijke onderwijsstaking alle kinderen vrij!
Vrijdag 8 november
Weeksluiting voor KB en OB in het teken van Sint Maarten
1BB en 2BB naar Rembrandthuis
Maandag 11 november
Weekopening in de groepen
Dinsdag 12 november
MB naar Hermitage
Bijeenkomst Klassenouders 19.30 uur
Woensdag 13 november
Informatieochtend Leren Lezen in de onderbouw
Vrijdag 15 november
Weeksluiting in de groepen
Atelier BB
Maandag 18 november
Weekopening 3KB

Versieravond Sint en Kerst vanaf 19.00 uur (zonder kinderen)

Informatieochtend over Leren lezen in groep 3 en 4
Woensdagochtend 13 november vanaf 9.00 uur in de hal.
U krijgt antwoord op vragen als: Leren lezen, hoe gaat dat?
Wat is het belang van leeshulp door ouders op school?
Hoe begeleid je je kind bij het hardop lezen?
Welk leesmateriaal is geschikt voor je kind?

Versieravond 18 november
Beste ouders van de Biënkorf,
Ons jaarlijkse versieravondje staat weer voor de deur.
Wij nodigen jullie daarom allemaal van harte uit om op maandagavond
18 november te komen helpen. We hebben inpakkers, knippers, knutselaars, ophangers, plakkers, vouwers, koffiezetters en veel handen nodig. Het is dé avond om elkaar beter te leren kennen en om de school te veranderen in een mooi en feestelijke omgeving voor de kinderen.
Dus kom gezellig helpen. De inloop is v.a. 19.00 uur en we gaan door tot ongeveer 21.00 uur. Tot dan! Feestelijke groet, De feestcommissie
PS: we hebben nog lege dozen nodig voor de versiering, deze kun je in het lege lokaal van de middenbouw (4MB) neerleggen, bedankt!!

Informatieavond ouders groep 8
Maandag 25 november a.s. is er een informatieavond voor de ouders van groep 8 over het voortgezet onderwijs, VO, de procedure en het tijdpad. Wij hopen alle ouders van groep 8 daar te zien, uitnodiging volgt via Parro.

Fietsen in fietsenrekken
Hierbij verzoeken wij u geen fietsen te parkeren voor of naast de vuilcontainer i.v.m. het ophalen van de vuilnis. Graag de fietsen van de kinderen in de fietsrekken plaatsen.

Beplanting
Deze week wordt de haagbeuk geplaatst rond het speelplein en de fietsenrekken. Laten we er met elkaar voor zorgen dat de kwetsbare planten aanslaan. Ook wordt er beplanting aangebracht rond de bomen en de speelplekken, Het verzoek aan u is wanneer u met uw kind naar school geen korte route door de beplanting of de houtsnippers te nemen, maar het pad te gebruiken.

Boeken kaften
Wij hebben dit schooljaar ook weer heel veel nieuwe boeken aangeschaft. Om deze boeken ook netjes te houden moeten deze geplastificeerd worden. Daarbij hebben wij uw hulp nodig. Daarom organiseren wij vanaf donderdag 14 november elke donderdag een koffiemomentje! Vanaf 8.45 tot 10.00 staat de koffie en thee klaar in de hal en kunt u gezellig aanschuiven. Om onder het genot van een kopje koffie of thee één of twee boeken te plastificeren.

Aanmelden broertjes en zusjes
Binnenkort ontvangt u van de gemeente Amsterdam de aanmeldingsformulieren van de kinderen geboren tussen 1 september 2016 en 31 augustus 2017. Wij verzoeken u de ingevulde formulieren zo spoedig mogelijk af te geven bij Cathy of Tilly zo weet u zeker dat uw kind aangemeld is bij ons op school i.v.m. de gegarandeerde plaatsing voor broertjes en zusjes.

Gevonden voorwerpen
Er liggen in de kamer van Tilly bij de hoofdingang heel veel jassen. Mist uw kind een jas neem even een kijkje!