Aan het begin van elk schooljaar gaat de bovenbouw naar Bladel, hierbij wat foto's en een verslag van Juliette.

kamp 22 j kamp 22 d kamp 22 f kamp 22 lkamp_22_e.jpgkamp_2022_j.jpgkamp 2022 mkamp_2022_h_copy.jpg

Kamp 2022

Maandag

Het is maandag, we zijn net aangekomen op school. Ik wast best nerveus en ik wist zeker dat ik mijn ouders ging missen, toen moesten we onze koffers inladen, en dat duurde best lang. En toen gingen we de bus in, kozen een plekje uit en gingen de ouders uitzwaaien. In de bus keken we Harry Potter. We moesten 2uur in de bus zitten maar kregen gelukkig wel snoepjes, eierkoeken en rijstwafels. We kwamen aan bij het kamphuis, gingen lunchen, onze kamers gezellig maken en daarna een rondje door het bos lopen. We kwamen terug en gingen avondeten. Daarna, toen het donker was gingen we weer het bos in. De dapperheidsproef. Er ging iemand als eerst in zijn eentje maar even later rende hij het bos weer uit en riep: MAMAAAA!!!!!! Uiteindelijk waren wij aan de beurt (ik en Olivia). Ik vond het best spannend, maar volgens mij Olivia veel minder. Toen liepen we terug naar het kamphuis en gingen slapen.

Dinsdag

We gingen ontbijten en toen ging mijn eerste kies los! Daarna gingen we kaarten kopen bij Ires, ik kocht er 2, een voorbij papa en een bij mama. We hadden ook tijd om te knutselen of om iets voor jezelf te doen. Later gingen we weer het bos in. We gingen hutten bouwen!!! We kregen ook een snoepje en toen ging mijn kies (die eerder deze dag ook losging) eruit!! We gingen avond eten daarna in de avond deden we het duanespel en aan het begin vond ik het best eng maar uiteindelijk heb ik toch honderdvijftig euro binnengekregen!! We liepen ver terug en ik was best moe. We waren terug, maakte ons klaar voor bed en gingen slapen.

Woensdag

We ging ontbijten en ik was erg op gewonden want papa kwam! Hij kwam tijdens het ontbijten en eten een stukje mee. Daarna moesten we de zitkuil in en ik werd gelukkig met mijn vader in een groepje gezet voor de kompastocht. Daar aangekomen op de plek vonden we van alles, een heilig kattenbeeldje een kaart enzovoort... allemaal uit de tijd van de Egyptenaren! Daarna hadden we sportdag, niet super interessant. Daarna, avondeten! We aten nasi! Superlekker! Toen gingen we het dierengeluidenspel doen, ik was een uil. Ik was al moe toen we matrassen moesten slepen voor de film. Ik voelde me niet zo lekker dus ging eerder naar bed.

Donderdag

Vandaag veel tijd voor ons zelf, verder alleen maar atelier en bonte avond. Dus we begonnen rustig. Opstaan, ontbijt, iets voor jezelf en uiteindelijk begonnen we met het atelier. Ik zat bij het groepje van "dieren van veelt". Ik maakte een schattig egeltje, hij is alleen een beetje langwerpig... Daarna weer tijd voor onszelf. In de avond toen het al best laat was gingen we ons opmaken, mooi aankleden en daarna... bonte avond!!! Het was superdepuper leuk!!!!