kamp bladel 2021 5kamp bladel 2021 2kamp bladel 2021 3

Woensdag:

Woensdag hadden we weer kamer inspectie toen kregen we een 8 daarna hadden we sportdag waarbij we moesten proberen uit de gevangenis te ontsnappen. Toen gingen we lunchen. Daarna hadden we atelier, ik maakte een mini boomhut in een bloempot, we moesten daarvoor ook spullen zoeken in het bos. Hij is heel mooi geworden! Daarna gingen we avondeten, en na het avond eten gingen we naar het bos want we gingen het douanespel spelen dat is een spel waarbij de ouders in het bos gaan verstoppen met een zaklamp. De kinderen staan aan de zijkant en krijgen nep geld dat ze naar de overkant moeten brengen maar als de ouders het zien moeten ze hun zaklamp aandoen en zeggen halt douane, als je dan binnen de 2 meter bent moet je je geld inleveren. Uiteindelijk wordt al het geld geteld en is er een winnaar! Deze keer wonnen de kinderen!!!!! Het was een hele leuke dag!!!!!!!!!!!!!!! Josje 2BB

 

 

Afgelopen week zijn we op boevenbos-kamp geweest. 
Toen we aankwamen hebben we onze kamers ingericht en hebben de posters voor de slaapzalen opgehangen. Daarna hadden we pizza's gegeten en speurspelletjes gespeeld. 's Avonds gingen we naar het bos voor de dapperheidstest.  
We hebben voor de rest veel allerlei activiteiten en spelletjes gedaan, zoals: atelier, tikkertje, verstoppertje, tafelvoetbal, pingpongen, levend cluedo, douanespel, appeltaart maken, schapen voeren, kastasjes uit de bomen gooien, escaperoom: zoek de misdadiger, ren je rot quiz, filmavond, sportdag en nog veel meer.
We hebben marshmallows geroosterd bij het kampvuur.
Het douane spel was superleuk! 
Als afsluiting was er de bonte avond. 

Ondertussen kwam de professor af en toe langs om te kijken hoe het met de afgesloten kamer ging. In het bos kwamen we de professor en de boeven tegen. De professor had het drankje RS54 gemaakt, waardoor de criminaliteit stopt, maar ze kon het niet meenemen in de auto en gooide ze het weg. Maar ze heeft nu wel het recept voor het drankje. 

Het was een leuk kamp en het eten was geweldig! 
Groetjes 4bb
Taylan en Imran 

 

kamp bladel 2021 5kamp bladel 2021 6